Soft Aligner​

Soft Aligner er et tandreguleringssystem, som ikke gør brug af tandbøjler i den traditionelle forstand. Hvis du ønsker en usynlig og bøjleløs behandling, er denne løsning ideel for dig.

Soft Aligner​

Soft Aligner er velegnet til at rette mindre tandstillingsafvigelser, og vi vurderer selvfølgelig, om du kan få glæde af denne behandlingsform.

Soft Aligner er forholdsvis ny og revolutionerende indenfor tandregulering, og har vist sig at være yderst effektiv. Med denne teknik rettes tænderne ved hjælp af en række skinner, fremstillet af et tyndt plastmateriale.

For at få det ønskede resultat, er det vigtigt, at du benytter Soft Aligner hele døgnet. Vi anbefaler, at du kun tager den ud, når du skal spise eller børste tænder.​

Behandling med Soft Aligner

Hver skinne flytter tænderne en lille smule. Det ligger i spændet mellem 0,25 mm til 1,0 mm. Skinnerne skal herefter skiftes hver 3. – 4. uge, hvor dit bid også kontrolleres hos specialtandlægen. Selom det ikke er meget tænderne flytter sig, vil skinnerne føles stramme i starten. Det aftager heldigvis hurtigt igen.

Flere tusinde danskere er allerede behandlet, og tallet er stigende.

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte Specialtandklinikken og booke en tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse.

+45 73 62 62 62

rec@specialtandklinikken.dk

Haderslevvej 54, 6200 Aabenraa