Tandreguleringens faser

Det bliver mere og mere almindeligt for voksne at få reguleret tænder, det ses bl.a. i den stigende interesse for tandregulering blandt voksne i alle aldre. Det er der flere grunde til. I dag kan man behandle med næsten usynlige bøjler, såsom tand-farvede/keramiske bøjler.

Ved mindre tandstillingsfejl kan man ligeledes vælge tandretning med vores Soft Aligner, som består af en række gennemsigtige plastskinner.

Indledningsfasen​

Det første du skal igennem, er en forundersøgelse hos en specialtandlæge i ortodonti.

Her kortlægger specialtandlægen dine behov for tandregulering, og tilbyder rådgivning ifbm. behandlingsforslaget. Hvis du accepterer behandlingsforslaget, tager vi røntgenbilleder af hoved og tænder, aftryk af tænder samt fotos af ansigt og mund.​

Behandlingsfasen​

​Specialtandlægen analyserer materialet, og laver en personlig behandlingsplan, hvor der – udover dit bid – også tages hensyn til at gøre din ansigtsform, din profil og dit smil så harmonisk som muligt. Herefter følger den aktive behandling af din tandregulering. Du får bøjle på tænderne, og de flytter sig gradvist i takt med der laves justeringer. Bøjlen skal kontrolleres på klinikken hver 4. – 8. uge, så vi sikrer, at alt forløber som det skal.​​

Stabiliseringsfasen​

​Den sidste del af behandlingen handler om, at stabilisere den nye tandstilling. Dette gøres ved hjælp af en individuel tilpasset metaltråd, der limes på bagsiden af tænderne. Det er ligeledes i nogle tilfælde hensigtsmæssigt at anvende en ganebøjle.

Du er altid velkommen til at kontakte SPECIALTANDKLINIKKEN, og booke en tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse.

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte Specialtandklinikken og booke en tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse.

+45 73 62 62 62

rec@specialtandklinikken.dk

Haderslevvej 54, 6200 Aabenraa