Vi står klar til at hjælpe dig

Ho​s Specialtandklinikken sidder vi klar til at besvare din henvendelse. Vi besvarer alle henvendelser på hverdage inden for 24 timer.

Du er også meget velkommen til at kontakte os pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om tandbøjler

Vi tilbyder kosmetisk tandretning

Få smilet tilbage med en kosmetisk tandretning

Går du og er ked af dine tænder? Måske har du en smule overbid? 

Måske er der er stort mellemrum mellem fortænderne? Så er du landet det rette sted. 

​Hos Specialtandklinikken i Aabenraa har vores specialtandlæge Jan Hanquist Hansen gennem årene hjulpet mange patienter med at blive glade for deres smil. Vi tager imod folk, der kommer fra hele Sønderjylland, blandt andet Haderslev og Sønderborg, for at få udført kosmetisk tandretning hos os. Det ser vi som et tegn på, at folk er glade for vores arbejde.

Hvilken behandling skal jeg vælge?

Det afhænger meget af, hvor stort dit problem er. Har du meget skæve tænder, vil vi altid anbefale en fastsiddende metalbøjle, da det vil give det langt bedste resultat. Ønsker du ikke metalbøjler kan vi også tilbyde ”tand-farvede” keramiske bøjler, som er noget mere usynlige end de traditionelle metalbøjler/togskinner.

Er der tale om mindre kosmetisk tandretning, kan vores tandregulering med usynlig bøjle Soft Aligner være et godt bud. Det er en nærmest usynlig skinne fremstillet af et tyndt og gennemsigtigt plastmateriale, som kan tages ud, når du skal spise eller børste tænder.

Book en gratis forundersøgelse allerede i dag

Vores specialtandlæge sidder klar til at give dig råd og vejledning inde for kosmetisk tandregulering. Sammen kan I finde den bedste løsning til dig, så du får smilet tilbage. Book en gratis forundersøgelse ved at ringe til os på 73 62 62 62 eller sende os en mail på rec@specialtandklinikken.dk.

Specialtandlæge​

​Vores specialtandlæge færddiggjorde i 2004 en videreuddannelse inden for ortodonti og specialtandpleje.

​Store samarbejder​​​

Vi har haft fornøjelsen af at etablere et givende samarbejde med Odense Universitetshospital inden for sundhedssektoren.​​​

​Gratis forundersøgelse​​​

​​Du er altid velkommen til at kontakte Specialtandklinikken og booke en tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse.​​​

Firmainformation​

Specialtandklinikken Sønderjylland v/Jan Hanquist Hansen

Haderslevvej 54, 6200 Aabenraa

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Åbningstider:

Man - fre:​

08.00 – 16.00​

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Man - fre:​

08.00 – 11.00​

14.00 - 16.00

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til vores mail.

CVR-nummer​: 15528230