Vi står klar til at hjælpe dig

Ho​s Specialtandklinikken sidder vi klar til at besvare din henvendelse. Vi besvarer alle henvendelser på hverdage inden for 24 timer.

Du er også meget velkommen til at kontakte os pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om tandbøjler

Usynlig bøjle - tandregulering med Soft Aligner

Vi tilbyder usynlige tandskinner

Fra vores klinik i Aabenraa tilbyder Specialtandklinikken også tandregulering med de ”usynlige bøjler", Soft Aligner. Disse skinner er designet til at være mere behagelige og mindre synlige end traditionelle bøjler. De består typisk af en blød, fleksibel plast, der passer nøjagtigt til brugerens tænder. 

​I klinikken har vi mange patienter, der får udført tandregulering med Soft Aligner, som kommer fra forskellige byer i Sønderjylland, herunder Haderslev og Sønderborg

Velegnet til mindre tandstillingsafvigelser

Soft Aligner er velegnet til at rette mindre tandstillingsafvigelser, og vi vurderer selvfølgelig, om du kan få glæde af denne behandlingsform. Soft Aligner er en velkendt og innovativ løsning inden for tandregulering og har vist sig at være yderst effektiv. Tænderne rettes ved hjælp af en række specialtilpassede skinner, fremstillet af et tyndt og gennemsigtigt plastmateriale, der fremstår som en nærmest usynlig bøjle.

For at opnå det ønskede resultat, er det vigtigt, at du bærer din Soft Aligner-skinne næsten hele døgnet. Vi anbefaler, at du kun tager den ud, når du skal spise, børste tænder eller bruge tandtråd.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for en usynlig bøjle

Find ud af om en usynlig bøjle fra Soft Aligner er den rigtige løsning for dig. Book en tid til en gratis forundersøgelse og hør om dine muligheder. Du kan ringe til os på 73 62 62 62 eller sende os en mail på rec@specialtandklinikken.dk.

Specialtandlæge​

​Vores specialtandlæge færddiggjorde i 2004 en videreuddannelse inden for ortodonti og specialtandpleje.

​Store samarbejder​​​

Vi har haft fornøjelsen af at etablere et givende samarbejde med Odense Universitetshospital inden for sundhedssektoren.​​​

​Gratis forundersøgelse​​​

​​Du er altid velkommen til at kontakte Specialtandklinikken og booke en tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse.​​​

Firmainformation​

Specialtandklinikken Sønderjylland v/Jan Hanquist Hansen

Haderslevvej 54, 6200 Aabenraa

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Åbningstider:

Man - fre:​

08.00 – 16.00​

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Man - fre:​

08.00 – 11.00​

14.00 - 16.00

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til vores mail.

CVR-nummer​: 15528230