Tandregulering af voksne​

Når du starter et forløb hos os, er det individuelt tilrettelagt for dig. Vi tager højde for dine behov og designer forløbet, således vi tilgodeser alle detaljer.

Selvom forløbet er individuelt, er der bestemte faser du som patient skal igennem. Det er særligt i behandlingsfasen, hvor tiden kan variere.

Tandregulering af voksne​

Flere og flere ældre mennesker bevarer deres tænder, og har behov for tandregulering efter mange års brug og slid.

Ekstremt slid af fortænderne ses ofte. Dette kan være forårsaget af dybt bid og kraftige tyggemuskler kombineret med tænderskæren.

Nogle oplever, at tænderne kan have flyttet sig som følge af paradontose, fordi der er mistet tænder eller pga. meget store afvigelser i kæbeskelettet.

En meget væsentlig årsag til at få rettet tænder kan være problemer med afbidning og tygning, hvilket ofte er årsag til hovedpine og spændinger i kæbemusklerne.

Endvidere kan årsagerne naturligvis være kosmetiske gener pga. af manglende tandregulering som barn. Ikke alle er glade for deres tandstilling, og netop derfor har de lært sig selv ”ikke at smile”, eller skjuler helt ubevidst deres tænder, når de smiler.


I dag hvor bøjlerne kan fremstilles næsten usynlige, prioriterer mange et harmoniske tandsæt og et smukt smil.

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte Specialtandklinikken og booke en tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse.

+45 73 62 62 62

rec@specialtandklinikken.dk

Haderslevvej 54, 6200 Aabenraa